Fritidsboliger

Mjøselement leverer skreddersydde byggesett for råbygg til hytter og fritidsboliger. Alle våre byggesett produseres med utgangspunkt i vårt kjerneprodukt, P-element. Dette elementet er et selvbærende, superisolerende bygningselement. Elementet er av en slik beskaffenhet at det passer særdeles godt til bygging av hytter, fritidsboliger og andre bygg der det er ønskelig med enkel og rask byggeprosess, uten krav til bruk av heisekran og andre store maskiner.

P-element består av kryssfinerplater og isolasjonsskum med meget god isolasjonsevne. Isolasjonen er langt bedre enn tradisjonell mineralull. Med vår unike produksjonsmetode, oppnås et statisk samvirke mellom materialene, som gir et bygningselement med særdeles godt styrke-, isolasjons- og vektforhold. Vi i Mjøselement skreddersyr byggesett etter dine tegninger, og vi er også godt i gang med å utvikle et nettverk av samarbeidspartnere som vil tilby ulike hus- og hyttemodeller basert på vår unike teknologi, samt entreprenører som kan gjennomføre prosjektet for deg.

Byggesettet er meget selvbyggervennlig, men det er selvfølgelig opp til deg hvilken grad av egeninnsats du ønsker i ditt prosjekt.Bilde hytte 65m2

Logo
5 hytter bygges på Sjusjøen i første byggetrinn

Les mer: Godehjem AS

Hytte Romaasen

Ny Mjøselement-hytte under oppføring på Rømåsen, ved entreprenør Vardåsen Bygg AS.

Les mer: Hytte på Sjusjøen